Cursuri

41117013_2265412677079747_544419072209584128_nSuntem pregătiți pentru o nouă ediție a Cursurilor de flaut din București! Vom petrece împreună trei zile în care Ana Oltean Zehnder și Mihaela Anica împreună cu psihologul Cristian Lățea se vor (re)întâlni cu colegi flautiști – pedagogi, studenți și elevi – pentru a aborda aspecte noi ale practicii pedagogice, aspecte care urmăresc învățarea bazată pe autocontrol.
Se va discuta despre efectele emoției negative asupra actului artistic: despre perfecționism, stres, furie, performanță, competiție și comunicare (tema propusă de Mihaela Anica împreună cu psihopedagogul Cristi Lățea va fi expusă prin discuții și exerciții practice pentru o mai bună gestionare a emoțiilor);
Ana Oltean va vorbi despre aspecte importante ale atenției față de corp și modul în care acesta este implicat în procesul creației interpretative, va propune exerciții practice, care se găsesc și în cartea sa „Rolul corpului în interacțiunea cu instrumentul – Manual pentru flautiști, instrumentiști și pedagogi”.
Pentru cei ce încă nu o cunosc, vom prezenta metoda pentru începători FLAUTINO 1, metodă concepută de profesori de flaut din România.

Pentru informații suplimentare legate de cursuri și înscrieri (in perioada 15-29 septembrie 2018) contactați-ne la adresa de e-mail: cezarinaaa@yahoo.com, persoană de contact Cezara Comșa.

Vă așteptăm cu drag!

Advertisements