Săptămâna altfel

Ileana Gocan, profesoară de flaut la Colegiul de Muzică „Sigismund Toduță“ din Cluj, a avut ideea de a face un curs online sub formă de interviu în care am răspuns spontan întrebărilor (venite și din partea elevilor) legate de poziția corpului în timpul cântatului la flaut (poate folosi și altor instrumentiști) și exerciții pe care le putem face pentru un tonus optimal. Exercițiile adiționale de care vorbesc pe parcurs, sunt atașate în documentul de mai jos. Mă bucur mult că vă putem pune la dispoziție acest filmuleț. Dacă puteți si doriți să faceți o donație Asociației MuziCult, prin intermediul căreia îmi desfășor activitatea în România și munca pentru crearea metodei de flaut Flautino, puteți să o faceți direct în contul asociației, sau să completați fișa pentru redirecționarea celor 2% din venit și să o trimiteți online sau să o depuneți personal la instituția financiară de care aparțineți.

Asociaţia culturală “ MuziCult” , CIF: 21838264, IBAN: RO78RNCB0106086260300001, BCR Cluj-Napoca

MuziCult este o asociaţie non-profit care sprijină viaţa culturală şi muzicală în România. A fost creată la Cluj în anul 2007.

Dacă doriți să susțineți Asociația MuziCult prin redirecționarea a 2% din venitul dvs. global, puteți să completați cu datele personale formularul de mai jos, (la „Suma“ nu trebuie sa scrieti nimic, se calculeaza direct de catre persoanele avizate) și să îl depuneți personal la instituția de finante de care aparțineți, pâna la data de 15 mai a fiecarui an. Va multumim.

Rolul Corpului în Interacțiunea cu Instrumentul – Manual pentru flautiști, instrumentiști și pedagogi, Editura Născut Liber, Bistrița, 2015

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: