Comunicare constructivă

Comunic constructiv! – Curs pentru profesori

Care este diferența între manipulare și motivare? Cum îmi pregătesc discuția care definește următorii pași împreună? Care este rolul meu, ca profesor? De ce o nouă cultură a comunicării între profesor și elev/student? Vă invit la o incursiune în potențialul comunicării constructive, în care veți primi idei și moduri de a vă exprima autentic.

€20.00


Am creat acest curs cu dorința de a susține și însoți profesorii care năzuiesc o comunicare constructivă și un alt fel de relație decât cea bazată pe autoritate profesională, pe care cu toții o cunoaștem.

Plata acestui curs reprezintă donația Dvs. inspre Asociația MuziCult. După efectuarea ei și după ce veți fi trimis formularul de mai jos completat, veți primi prin e-mail accesul pentru download al documentului PDF, a înregistrarii prezentării de audio din 1 martie 2021 și aveți acces la asistență personală (puteți pune întrebări, sau propune spre discuție cazuri concrete), tot prin e-mail.

În cazul în care doriți să faceți transfer bancar, vă rog să specificați în spațiul prevăzut pentru asta mai jos, la înscriere.

Datele Asociației: ASOCIAȚIA CULTURALĂ MuziCult, CIF: 21838264, IBAN: RO78RNCB0106086260300001

%d Bloggern gefällt das: